Glijmiddel Manix Pure - www.privateroermond.nl

Glijmiddel Manix PureACTIE

Glijmiddel Manix Pure

€ 5.95 nu € 3.99

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 143

Voorraad in de winkel: 43

Locatie: Aktiebak

Merk: Manix

3532281663201Gratis verzending vanaf €50,-
Discreet geleverd en betaald
Uit voorraad geleverd
Voor 15.00uur besteld dezelfde dag verzonden


Artikelnummer: PR223

ACTIE! Nu tijdelijk een vibrator T.W.V 24,95
bij elke bestelling vanaf €99.95

voor haar

BESCHRIJVING

Manix Pure is een intieme gel die speciaal is samengesteld met als doel een moment van intens genot tussen twee partners te bieden. Het hoge smeervermogen is voornamelijk te danken aan de formulering die extreme zachtheid biedt voor maximaal plezier voor twee. Bovendien is deze gel perfect geschikt voor de tijdelijke verlichting van vaginale droogheid.

Dit laatste treedt meestal op wanneer de vagina oestrogeen mist, wat vervolgens leidt tot een afname van de smering. Ook kan het verschijnen bij het nemen van medicatie of wanneer intieme hygiëne onvoldoende is. Dit fenomeen is onvermijdelijk bij alle postmenopauzale vrouwen.

Soms gebeurt het dat natuurlijke smering niet genoeg is, daarom is het noodzakelijk om hulp te bieden in de vorm van glijmiddel. Heel vaak kan de vaginale flora verstoringen ondergaan die zich manifesteren door verbranding, irritatie of jeuk die de seksuele activiteit kan verstoren.

Manix Pure is een smeergel ontworpen met water, extreme zachtheid, geen toegevoegde aroma en vlekt niet. Dit laatste is compatibel met alle condooms gemaakt van natuurrubberlatex, polyisopreen en polyurethaan. Dit Manix product is ideaal voor vaginale of anale geslachtsgemeenschap met of zonder condoom.

Dit merk staat bekend om zijn zeer dunne en hoogwaardige condooms die gebruikers optimale veiligheid bieden tegen seksueel overdraagbare aandoeningen door de authenticiteit van de sensaties te behouden.

Verpakking: 80 ml tube


Schrijf een reactie