PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie - www.privatefun.nl

PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie

PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie
PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie
PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie
PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie
PRETTY LOVE – DAVID, 30 functie

39.99

Direct leverbaar

Voorraad in de winkel: 4

Voorraad in de magazijn: 10

Locatie:

Merk: Pretty love

6959532315288Gratis verzending vanaf €50,-
Discreet geleverd en betaald
Uit voorraad geleverd
Voor 15.00uur besteld dezelfde dag verzonden


Artikelnummer: 6959532315288

BESCHRIJVING

Ontworpen om vrouwen te plezieren - Pretty Love David is een innovatieve vibrator die veel plezier geeft. Dit is de hoogste kwaliteit erotische gadget waarmee elke seconde zal worden gevuld met genot!

Pretty Love David is een 100% siliconen bunny vibrator - de dubbele constructie stelt je in staat om buitenaardse extase te ontketenen. De langere punt weerspiegelt de mannelijke anatomie - de speciaal gebogen punt zorgt bovendien voor G-spot stimulatie, terwijl de kortere punt op het juiste punt wordt geplaatst om de clitoris te omvatten. Deze punt is afgewerkt met zachte borstelharen die een borstel vormen die het clitorisgebied perfect masseert.

Het bedienen van de vibrator is zeer eenvoudig - er zijn 30 soorten trillingen beschikbaar, die kunnen worden geselecteerd met een knop op de behuizing. De tweede knop is ontworpen om de gadget in en uit te schakelen. Een sterke en stille motor geeft een volledig scala aan trillingen - van zacht en nauwelijks waarneembaar tot extreem sterk voor de grootste sensaties.

Pretty Love David wordt aangedreven door 2 AAA-batterijen die in de basis zijn geplaatst. Om de gebruikte batterijen te vervangen door nieuwe, hoeft u alleen maar de basis los te schroeven.Schrijf een reactie