Prostaat Stimulator MOON - www.privateroermond.nl

Prostaat Stimulator MOONACTIE

Prostaat Stimulator MOON
Prostaat Stimulator MOON
Prostaat Stimulator MOON
Prostaat Stimulator MOON
Prostaat Stimulator MOON

59.95

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 11

Voorraad in de winkel: 1

Locatie: V1

Merk: Subliem

8719325349764Gratis verzending vanaf €50,-
Discreet geleverd en betaald
Uit voorraad geleverd
Voor 15.00uur besteld dezelfde dag verzonden


Artikelnummer: EZL070

ACTIE! Nu tijdelijk een vibrator T.W.V 24,95
bij elke bestelling vanaf €99.95

voor haar

BESCHRIJVING

Product informatie

Onze ‘MOON’ richt zich op de mannelijke gebruiker ontworpen met vloeibaar siliconen. Een prostaat en perineum stimulator ontwikkeld met de juiste zorg en in samenspraak met gebruikers. Het uiterst effectieve en plezierige anaal vibrator is gemakkelijk in te brengen.

Door zijn dubbele hals kan jij opmerken hoe diep de vibrator ingeworteld zit zonder het te hoeven zien. Eenmaal de stop bereikt is, zal de perineumstimulator verankerd zitten tussen jouw anus en scrotum. Door de aanwezigheid van stimulatiegolven worden zowel het scrotum, anus en perineum gelijktijdig gestimuleerd wanneer één van de 10 vibratiestanden wordt geactiveerd.

Door de aanwezigheid van een verticale stop is deze niet te zien onder kleding en zullen er geen plooien ontstaan. Voor langdurig discreet gebruik zal er geen beter ontwerp te vinden zijn. Met de draadloze afstandsbediening kan jij of jouw partner beslissen wanneer jij gestimuleerd wordt waardoor stoute en spannende momenten gecreëerd kunnen worden.

 

Zowel de afstandsbediening als het speeltje zijn geheel waterdicht en op te laden middels een bijgeleverde USB kabel.Schrijf een reactie